جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

گیاه کاردی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

گیاه کاردی

Loading the player...

دانلود

این سبزی پهن برگ محلی و کوهی است که بهبهانی ها ( در استان خوزستان ) به ان علف خرس و کافتری ها به آن کاردی میگویند .

 برگهای این گیاه را نمیتوان به شکل تازه خورد چون تند و تیز  است و تقریبا دهن را زخم میکند، ولی وقتی با آن آش درست میکنند خیلی خوب و خوشمزه میشود . این گیاه البته گل کرده و رنگ گل آن ارغوانی است.

گیاه کاردی  یکی از گیاهان بومی منطقهٔ جنوب غرب زاگرس تا فلات فلسطین و از خانوادهٔ گل شیپوریان است در منطقهٔ بختیاری، دونوع از این گیاه می‌روید، که به نام‌های کاردین و کُهلیٍر شناخته می‌شوند و به هردو علف خرس نیز گفته می‌شود

این گیاه به صورت خام برای انسان قابل مصرف نمی‌باشد.

 این گیاه طبعی گرم دارد و برای درمان سردی کاربرد زیادی دارد

خشک شده ی این گیاه در عطاری های استانهای دامنه های زاگرس و در فصل برداشت این گیاه که معمولا اوایل اردیبهشت می باشد در زیستگاه این گیاه می توان پیدا کرد

 Kardi  Plant