جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

گوشت پرندگان - نمایش محتوای صدا

 

 

گوشت پرندگان

گوشت پرندگان

 

گوشت پرندگان

 


 

 

امروزه پرندگان به خصوص مرغ به دلیل داشتن گوشت سفید و غیرچربی به یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین بر سر سفره ایرانیان تبدیل شده است.

هر 100 گرم از گوشت مرغ حدود 190 کیلوکالری انرژی دارد و میزان کلسترول آن 89 میلی‌گرم است که در مقایسه با گوشت قرمز، بسیار کم است . میزان پروتئین گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو یکسان است، اما انرژی دریافتی از آن به علت داشتن چربی پایین‌تر، به مراتب کمتر است .

فراموش نکنید مصرف قسمت‌های چرب مرغ مانند ران و بال برای افراد دارای کلسترول بالا مضر است و مصرف گوشت سینه برای آنها بهتر است، چون گوشت این قسمت اگرچه سفت‌تر است، اما کلسترول کمتری دارد.

گوشت مرغ از جمله گوشت‌هایی است که برای هیچ‌کس منع مصرف ندارد و تقریبا به تمامی گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

کلید واژه ها:

گوشت پرندگان، گوشت سفید، گوشت مرغ


Kay words: Poultry, Cheken, White meat