رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

گوشت قرمز سالم - نمایش محتوای صدا

 

 

گوشت قرمز سالم

گوشت قرمز سالم

 

گوشت قرمز سالم



گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد

ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، زیرا پروتئین گوشت دارای مقدار زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. همچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است که منبع مهم انرژی برای بدن به شمار می روند. گوشت یکی از منابع سرشار از انواع ویتامین های B است که مقداری از این ویتامین ها در اثر حرارت از بین می روند

نقش پروتئينها به ويژه پروتين هاي حيواني در تامين سلامت و رشد طبيعي اندامها و عملكرد سيستم ايمني بسيار مهم مي باشد. ليكن بايد توجه داشت كه بسياري از بيماريهاي مشترك بين انسان و دام و نيز مسموميت هاي حاد غذايي مي‏توانند از طريق مصرف گوشت قرمز، ماهي و مرغ به انسان سرايت نمايند. يكي از راههاي تشخيص انواع گوشتهاي سالم و بهداشتي توجه به برخي خصوصيات ظاهري آنها مي باشد. رنگ، بو، مزه، شکل ظاهری از عمومی ترین راه های شناخت گوشت سالم است.

کلید واژه ها:

گوشت قرمز سالم، ارزش غذایی گوشت، پروتئین های حیوانی


Kay words

Meats, Nutritional value of meat