جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

کشمش - نمایش محتوای صدا

 

 

کشمش

کشمش

 

کشمش


 

 

انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند کشمش میوه رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود

متخصصان تغذيه معتقدند خوردن چند عدد كشمش در روز به تقويت حافظه كمك كرده و افراد را از ابتلا به بيماري آلزايمر مصون مي‌دارد .

همچنین فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است

کلمات کلیدی:

کشمش، انگور خشک شده، خشکبار، تقويت حافظه

Kay words

Keshmesh, Geraps, Dry Times