جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

پلو شوشتری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلو شوشتری

Loading the player...

دانلود

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم:

برنج                                2 پیمانه 

سینه مرغ بدون استخوان      یک کیلوگرم 

لوبیا چشم بلبلی پخته شده     200 گرم 

شوید تازه                         به مقدار لازم 

پیاز سرخ شده                   یک عدد 

زعفران                            یک قاشق چایخوری 

ادویه، نمک و فلفل              به میزان لازم 

 

2 پیمانه برنج را در 2 لیوان آب با 2 قاشق غذاخوری نمک به مدت 12 ساعت خیس می کنیم و بعد برنج را آبکش کرده

200 گرم لوبیا چشم بلبلی را 12 ساعت در آب می خیسانیم و بعد صاف کرده با آب جوش می پزیم

یک عدد پیاز خرد شده و تفت می دهیم

یک کیلو گرم سینه مرغ بدون استخوان ، بصورت باریک و بلند خرد و و با پیاز سرخ می کنیم بعد نمک، فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده را به مرغ اضافه می کنیم ، کمی آب اضافه کرده و روی شعله متوسط می گذاریم. شوید خرده شده را اضافه کرده و بعد لوبیای پخته شده را اضافه می کنیم. سپس برنج و مواد تهیه شده را به صورت یک در میان در قابلمه می ریزیم و کمی آب و روغن اضافه کرده ، به مدت 45 دقیقه روی شعله کم دم می کنیم

Shushtari rice