جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

پخت آش روستای خورهه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پخت آش روستای خورهه

 

{flv}ash-khorhe{/flv}

روستای خورهه از توابع شهر نیمور است که در بخش مرکزی شهرستان محلات واقع است. این آش مخصوص منطقه پشت گُدار روستای خورهه می باشد.

مواد لازم برای درست کردن آش خورهه: نخود - لوبیا- چغندر- سبزی شور – سبزی سلمه (نوعی سبزی وحشی که مخصوص آن منطقه است) – گردو – بادام – برگه زردآلو- ادویه- گل کشه

طرز پخت آش:

ابتدا آب را داخل ظرف می جوشانیم سپس نخود و لوبیای پخته شده را داخل آب می ریزیم و چغندر را به آن اضافه می کنیم سپس سبزی شور و سبزی سلمه را به آن اضافه می کنیم بعد از پخته شدن مواد، گردو و بادام را به آن اضافه می کنیم سپس ادویه و برگ زرد آلو را به آن اضافه کرده، وقتی چند جوش می زند رشته را داخل آن می ریزم و ده دقیقه می جوشانیم در آخر گُل کُشه را برای خوش آب و رنگ شدن آش به بقیه مواد اضافه می کنیم.