جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

پا قزقون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پا قزقون

Loading the player...

دانلود

 

پا قزقون یکی از غذاهای محلی منطقه خنداب استان مرکزی است. پا قزقون نام گیاهی است که به صورت خودرو در برخی ازمناطق استان مرکزی از جمله منطقه خنداب می روید. اهالی آن منطقه هم با ذوق و سلیقه از این گیاه،غذایی خوش مزه و لذیذ تهیه می کنند.

برای تهیه غذای پا قزقون ،ابتدا گیاه پا قزقون را خوب می شویند.آن را در قابلمه ای که تا نیمه در آن آب ریخته اند،گذاشتنه و قابلمه را روی حرارت می گذارند تا پا قزقون ها خوب پخته شوند. بعد از اینکه گیاه پاقزقون پخته شد ،محتویات قابلمه را داخل سبدی می ریزند تا آب آن گرفته شود سپس پاقزقون ها را خرد کرده و داخل تابه ای که مقداری روغن دارد و روی حرارت است، می ریزند و به آن نمک ، زرد چوبه و ادویه اضافه می کنند. چند دقیقه مواد را هم می زنند و در آخر تعدادی تخم مرغ روی آن میشکنند و باز هم مواد را هم می زنند. وقتی تخم مرغ ها خوب با مواد دیگر مخلوط شد ،غذای پاقزقون آماده است.