نماز جمعه شهر اراک - نمایش محتوای خبر
نماز جمعه شهر اراک
نماز جمعه شهر اراک

مجامع بین الملل در مقابل جنایات تروریسم ساکت نمانند
امام جمعه اراک با محکوم کردن جنایتهای گروهکهای تروریستی ، از مجامع بین المللی خواست ضمن مقابله با این گروهک ها در مقابله با این فجایع ددمنشانه ساکت نمانند
آیت الله دری در خطبه های عبادی- سیاسی نماز جمعه جنایتهای گروهک های تروریستی را به رفتار جاهلان دوران قرون وسطی تشبیه کرد و کشتار مردم بیگناه را محکوم کرد.
او با انتقاد از رفتار وحشیانه آل سعود گفت : آنها با هویت دینی اسلام ناب محمدی و پیروان اهل بیت (ع) مخالفند.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه اسلام دین موهبت و مقابله با ظالمان است گفت : وزارت خارجه و مجامع بین المللی نباید در مقابل این جنایات ساکت بمانند.
امام جمعه اراک با اشاره به حوادث اخیر در ترکیه و هند گفت : دولت ها باید صلح و آرامش را در جوامع خود برقرار کرده و آرامش منطقه را بر هم نزنند و با مخالفان خود ، بر اساس قانون برخورد کنند.
آیت الله دری با اشاره به 5 مرداد سالروز اقامه نخستین نماز جمعه در کشور به فرمان امام راحل گفت : نماز جمعه ، صف آرایی و نشان دادن همدلی مردم و مسئولان و در عین حال اجتماع بزرگ و معنا دار مسلمانان است.