رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

میوه انجیر - نمایش محتوای صدا

 

 

میوه انجیر

میوه انجیر

 

میوه انجیر


 

درخت انجیر که نام علمی آن فیکوس (Ficus ) می‌باشد از خانواده (Moracee ) موراسه است و دارای 600 گونه می‌باشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند

انجیر منبع خوب پتاسیم می باشد و همان طور که می دانیم،پتاسیم،عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود. کمبود پتاسیم،مخصوصا وقتی که غذاها دارای مقدار زیادی سدیم(نمک) باشند،می تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.

انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم (79 میلی گرم در 224 گرم انجیر) می باشد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر می باشد. کلسیم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است.به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می دهد. پس انجیر یکی از بهترین ها برای افزایش تراکم استخوان میباشد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

کلمات کلیدی: انجیر، پتاسیم، کلسیم، افزایش تراکم استخوان


Kaywords: Figs, Increase bone density