جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

مصرف میوه در ماه رمضان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مصرف میوه در ماه رمضان

Loading the player...

دانلود

 

در ماه مبارك رمضان نيز مانند هميشه پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي ،نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات ضروري است. با رعايت تنوع و تعادل در برنامه غذايي، نيازهاي تغذيه اي شامل آب، املاح، ويتامين ها، مواد معدني، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين مي شود.

یکی از وعده هایی که لازم است در ماه رمضان به آن توجه بیشتری شود، وعده بین افطار و شام است.

ما نیاز داریم تا از همه گروه ها در ماه رمضان استفاده کنیم و در این میان نباید از مصرف میوه و سبزیجات غافل بود.

در این پادکست کارشناس تغذیه نکاتی را درباره این وعده غذایی مهم به روزه داران ارائه میدهند.

کلمات کلیدی: ماه مبارك رمضان، برنامه غذايي، ميوه و سبزي، نيازهاي تغذيه، کارشناس تغذیه، روزه داران