حمایت از کالای ایرانی | شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۷

ماکارون میـوه ای - نمایش محتوای نوروز

 

 

ماکارون میـوه ای

Loading the player...

ماکارون میـوه ای

Fruit Macaroni Sweets

مواد لازم:

  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد (60 گرم)
  • شکر (دانه ریز): 110 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 50 گرم
  • پودر نارگیل: 120 گرم
  • کرنبری (خردشده): 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 90 گرم
  • کرنبری (درسته): حدودا 28 عدد

طرز تهیه:

1.      فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2.      سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود.

3.      شکر را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا جذب سفیده شود.

4.      سپس وانیل را به مواد افزوده و آرد، پودر نارگیل، کرنبری خردشده و شکلات سفید را دو مرحله به مواد قبلی بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

5.      سپس دستان تان را کمی مرطوب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید.

6.       همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در مرکز هر کدام از شیرینی ها یک عدد کرنبری درسته قرار دهید.

7.      سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.

8.      سپس از فر خارج کرده و در سینی خنک کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با محافظ بپوشانید تا از نفوذ هوا به داخل آن خودداری شده و مانع خشک شدن شیرینی شود.

9.      این شیرینی را می توانید به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید.