رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

غذای گوشتابه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

غذای گوشتابه

مدت پادکست: 1:24

چ

گوشتابه یکی از غذاهای محلی استان مرکزی است مواد لازم برای درست کردن گوشتابه: آرد، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده، شنبلیله، سیب زمینی، تخم مرغ، رب گوجه، نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه گوشتابه: ابتدا یک قاشق آرد را با پیاز داغ تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید. وقتی عطر ادویه به روغن اضافه شد شنبلیله را به آن اضافه کنید و مراقب باشید که شنبلیله در روغن نسوزد.

 گوشت را چرخ کرده و در آب سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا در آب مخلوط شود و حالت گلوله گلوله نداشته باشد، بعد این مخلوط را به بقیه مواد که قبلا آماده شده اضافه کنید نیم ساعت زمان لازم است تا تا گوشت پخته شود بعد سیب زمینی رو قطعه قطعه کنید و اضافه کنید. سپس رب گوجه را اضافه کنید. در آخر تخم مرغ رو هم بزنین بطوریکه زرده و سفیده مخلوط شود و به این مخلوط اضافه کنید. نان را داخل گوشتابه ترید کنید و به همراه ترشی میل کنید.

 

" در نگاه بیشتر ببینید "