غذای محلی گوره ماست

 

غذای محلی گوره ماست از غذا های محلی در استان مرکزی است که بیشتر در روستا های اطراف به دلیل فراوانی شیر تازه طرفدار دارد.این غذا بسیار آسان تهیه می شود و ماده اصلی آن شیر است.

برای تهیه غذای گور ماست می توان از شیر ولرم یا شیر سرد استفاده کرد. در صورت تمایل استفاده با شیر ولرم ،اگر شیر پاستوریزه است ،فقط آن را کمی گرم می کنند.، اما اگر از شیر محلی استفاده شود، آن را پانزده دقیقه می جوشانند تا از سلامتش مطمئن شوند. طرز تهیه این غذا به این صورت است که ابتدا ،شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و مثلادر یک لیوان شیر، 2 قاشق غذا خوری ماست به آن اضافه می کنند. شیر و ماست را خوب مخلوط می کنند و در آن مقداری نان خرد می کنند. پس از چند دقیقه که نان ها در شیر نرم شدند،غذای گوره ماست برای استفاده آماده است.