رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان - نمایش محتوای رمضان

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان

طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان

طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی از اجرای طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان خبرداد.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما از اجرای طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت : این طرح با کمک سازمان صمت ،دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف انجام می شود و اقداماتی از جمله رصد بازار ،بررسی قیمت ها و سلامت کالاها انجام خواهد شد.

رزاقی اضافه کرد: بیشترین اقلام که در این طرح مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند مواد لبنی ،برنج،قند،شکر،خرما و زولبیا بامیه، حلیم و مواد پروتئینی که مصرف بیشتری در این ماه دارند خواهد بود.

 وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف توسط بازرسین پرونده در تعزیرات حکومتی با اولویت تشکیل و برای صدور حکم پرونده به مراجع قضایی ارسال می شود.

52 هزار واحد صنفی با اشتغال 55 هزار نفر در استان مرکزی فعال است.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.