ضرورت افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان - نمایش محتوای خبر
ضرورت افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان
شورای برنامه ریزی و توسعه؛
در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی، اعضاء بر افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی،گفت: استان مرکزی با ۷۰ درصد پیشرفت در سازماندهی و تحقق طرحهای اقتصاد مقاومتی رتبه نخست کشور را از آن خود کرده که نتیجه تلاش مسئولان و دست اندرکاران تولید است.
سیدعلی آقازاده در ادامه با توجه به شیوع ویروس کرونا و مقابله با این بیماری افزود: تامین و افزایش بودجه بهداشت و درمان در سال 1400 در اولویت استان است.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی هم در این نشست از واگذذاری املاک مازاد دستگاه های اجرایی خبر داد و گفت: در این جلسه مصوب شد دستگاه های اجرایی ساختمان های مازاد خود را به بخشهای مختلف از جمله میراث فرهنگی و ورزش و جوانان واگذار کنند.
خانم یادگاری افزود:تلاش و پیگیری دستگاه های اجرایی برای جذب بیشتر اعتباراتملی از دیگر مصوبات شورای برنامه ریزی و توسعه استان بود که مقرر شد دستگاه های اجرایی، پیگیری لازم برای سهم اعتبارات ملی را داشته باشند.
مطالب مرتبط:
-
کارخانه های بی هویت درانتظار حمایت مسئولان برای بازگشت به کارو تلاش
-
انتقال کامل سهام واگن پارس اراک به شرکت مپنا
-
تلاش کارگران کارخانه ی ظروف نچسب وطنی برای مقابله با واردات
-
خدمات رایگان کتابخانههای عمومی در هفته کتابخوانی
-
افتتاح ۱۵ طرح آموزشی، رفاهی در استان مرکزی
-
دست انداز هایی که مسیر تولید را ناهموار می کنند
-
رایگان شدن بیمه سلامت
-
افتتاح اولین استودیوی شهرستانی کشاورز کشور در کمیجان
-
رونق تولید ماهی قزل آلا در استخرهای دو منظوره پرورش ماهی