سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | سه‌شنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

صبحانه سالم دانش آموزان ساوجی - نمایش محتوای خبر

 

 

صبحانه سالم دانش آموزان ساوجی

صبحانه سالم دانش آموزان ساوجی

صبحانه سالم دانش آموزان ساوجی

 

هفته سلامت فرصتی شد تا دانشکده علوم پزشکی ساوه با همکاری آموزش پرورش اهمیت خوردن صبحانه و سالم بودن ان را برای دانش آموزان تببین کنند.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی ساوه با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیر گذار در بیماری دیابت غذای نا سالم و تحرک کم است ، گفت : در برنامه امروز دانش اموزان با صبحانه سالم آشنا می شوند و ورزش صبحگاهی نیز انجام می دهند.

اسدی افزود : برای صبحانه سالم توصیه می شود ، غذاهایی که کربوهیدراتو پروتئین را همزمان دارند استفاده شود.

وی با بیان اینکه در وعده صبحانه حتما از گروه سبزیجات و میوه ها استفاده شود ، اضافه کرد : باعث می شود دانش اموزان از نظر ذهنی و جسمی فعالیت بهتری راآغاز کنند.