شیرینی گردویی

 

برا ی تهیه این شیرینی ابتدا زرده های تخم مرغ  را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.

سپس  روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

در این پادکست خانم ابراهیمی روشی برای پخت به شما ارائه میدهد که البته در کنار آن شما میتوانید از روش های دیگری هم استفاده کنید.

یکی از روش های پخت شیرینی با فر است که شما می توانید داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

کلمات کلیدی: شیرینی گردویی، زرده تخم مرغ، گردو، پخت شیرینی، شکر آسیاب شده ،شیرینی خوری،