جهش تولید | چهارشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

شیرینی پزی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی پزی

 

شیرینی به ماده ی غذایی گفته می شود که مواد اصلی آن شکر، پودر قند یا قندهای مصنوعی می باشد.

در اغلب شیرینی ها آرد و تخم مرغ ماده ی اصلی دیگر علاوه بر ماده ی شیرین کننده بشمار می رود

برای پخت کیک اسفنجی، آرد و تخم مرغ و شکر و روغن و کره را مخلوط کرده و با هم زدن آنها ماده اولیه کیک بدست می آید.. این مایه بر روی کاغذهای روغنی درون سینی پخت تخت شده و در دمای 230درجه فر می پزد.

شیرینی ها در دمای 270 درجه درون فر به مدت 20 دقیقه قرار گرفته و با پخته شدن لایه های آن از هم باز شده پف می کند.

کلمات کلیدی : ماده ی غذایی- شیرینی پزی - کیک - آرد - تخم مرغ - شکر- پودر قند- قندهای مصنوعی - روغن - کره


Pastry

The material is said to be Food Sweets main ingredients , sugar , powdered sugar or artificial sweetener is.

In most sweets, flour and eggs addition to sweetener material is used.

For baking sponge cake, Flour , eggs, oil, sugar and butter mix and with rile this material ,the raw cake is produced.

The raw cake is flattened onto the oil paper in the baking tray and in the oven temperature 230 degrees will be baked.

pastries placed in the oven at 270 degrees for 20 minutes and with bake , the layers apart and puff is.

Key woed: Pastrycake - said - sugar , powdered sugar - flour – eggs- oil