زیره جوش

 

زیره جوش از غذا های محلی استان مرکزی است که طرفداران زیادی دارد.

برای تهیه زیره جوش آرد را چند بار از الک ریز رد کنید تا هیچ ناخالصی نداشته باشد و اصطلاحا حجیم شود؛ قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید گرم شود؛ سپس آرد را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و بو داده شود.

سپس زعفران را به آرد اضافه کنید و کره و یا روغن حیوان را نیز به آرد افزوده و آرد را تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود؛ در آخر نیز شکر و زیره را اضافه کنید؛ دقت داشته باشید که زیره نباید زیاد تفت داده شود زیرا حرارت عطر زیره را از بین می برد.

این دسر را چون داغ داغ سرو میکنند به آن جوش جوش می گویند.

کلمات کلیدی: زیره جوش ،غذای محلی ،استان مرکزی، آرد، زیره ،غذای جوش جوش

Key word:zire josh, markazi Province, Cumin,