رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

زیره، اکسیر جوانی - نمایش محتوای صدا

 

 

زیره، اکسیر جوانی

زیره، اکسیر جوانی

 

زیره، اکسیر جوانی



 

زیره دانه‌ای معطر و ضدنفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز و زیره سیاه وجود دارد که دومی به "زیره ایرانی" معروف است.

دانه های زیره منبع غنی از فیبر غذایی هستند، این ماده خوراکی حجم غذا را افزایش می دهد و با تسریع حرکت غذا در روده ها از بروز یبوست جلوگیری می کند.

دانه زیره به دلیل داشتن مقدار زیادی ریز مغذی ها ،املاح ،مواد معدنی و انواع ویتامین ها مانع از پیری زود رس می شود.

همچنین فیبر خوراکی تاثیر مطلوب روی مخاط جداره ی روده ها در برابر سرطان حفاظت میکند.

زیره منبع غنی از املاح معدنی، همچون آهن، مس، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است.

علاوه بر این میتوان انواع ویتامین های ضروری مثل A,B,C را از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.

کلمات کلیدی:

دانه زیره ،اکسیر جوانی ،منبع فیبرغذایی، املاح معدنی

Key word: Cumin