حمایت از کالای ایرانی | شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۷

رونق تولید رب گوجه فرنگی در محلات

در کارخانه تولید محصولات غذایی محلات روزانه ٢٨٠ تن گوجه فرنگی به رب تبدیل می شود.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر تولید این واحد صنایع غذایی گفت: این میزان گوجه فرنگی از مزارع استان واستانهای غربی وارد کارخانه شده و در هر روز در ٧٠هزار عدد قوطی ٨٠٠گرمی بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود.

قربانی افزود: با استفاده از خلا در مراحل تولید و افزایش فشار و فرایند حرارتی نقطه جوش کاهش یافته و بدون نیاز به افزودنی، محصولی با رنگ و طعم مناسب روانه بازار می شود.

وی گفت: در این فصل محصول رب گجه فرنگی به صورت انبوه تولید و در ٩ماه آینده بسته بندی می شود.

مدیر تولید این واحد صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به درخواست های بازار های منطقه برای صادرات تامین نیاز داخل در اولویت بوده و تمام محصول تولیدی به بازارهای مصرف در سراسر کشور ارسال می شود.

قربانی ادامه داد: فعالیت  این واحد صنعتی ١٢٠ فرصت شغلی ایجاد کرده و به غیر از رب گوجه ٦٨نوع محصول در ١٠ گروه کالایی مانند سس ومربا نیز تولید می شود.