دوگوله کباب

 

دوگوله کباب یکی ا ز غذاهای محلی منطقه سنجان در استان مرکزی است که معمولا برای شب عید نوروز تهیه می کنند . برای تهیه دوگوله کباب ابتدا پیاز را با دندانه های ریز رنده می کنند تا آب آن بیرون بیاید و خمیر شل از پیاز بدست بیاید سپس گوشت گوسفند را به تکه های درشت خرد می کنند در پیاز می چینند. زردچوبه، ادویه و فلفل را به آن اضافه می کنند و می گذارند گوشتها با آب پیاز در حرارت ملایم پخته شود زمانیکه گوشت که پخته شد مقداری نمک به آن اضافه می کنند.

این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است و با پلو سرو می شود. لازم به ذکر است هنگام استفاده از گوشت قرمز در دوگوله کباب برای اینکه شیره گوشت از گوشت خارج نشود و گوشت بصورت کال در نیاید نمک را در مرحله انتهایی اضافه می کنید تا شیره گوشت خارج نشود ولی اگر از گوشت سفید در دوگوله کباب استفاده می کنید باید نمک را در ابتدا به آن اضافه کنید تا شیره گوشت در آن حفظ شود.