خورش فلفل دلمه ای

 

خورشت فلفل دلمه ای در استان مرکزی طرفداران زیادی دارد. برای تهیه خورشت فلفل دلمه ای ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کرده سپس فلفل دلمه ای را بصورت خلال خرد کرده و به پیاز اضافه می کنند تا کمی سرخ شده سپس کمی نمک، زردچوبه و ادویه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنند و چند دقیقه غذا را هم می زنند تا رب گوجه داخل روغن رنگ بگیرد سپس گوشت سینه مرغ را که قبلا پخته شده است را خرد کرده و به صورت ریش ریش درمی آورند و به مواد اضافه می کنند سپس کمی آب داخل آن می ریزند تا با حرارت کمی پخته شود.

برای تزئین این غذا می توان از خلال های سیب زمینی سرخ شده استفاده کرد و بنا به زائقه افراد داخل آن مقداری آب لیمو ریخت.

کلمات کلیدی: خورش فلفل دلمه ای، غذاهای استان مرکزی، غذاهای ایرانی، فلفل دلمه ای، غذاهای محلی، غذاهای سنتی، مواد لازم خورش فلفل دلمه ای، طرز تهیه خورش فلفل دلمه ای، طرز پخت خورش