رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

خورش فسوجن کشک تفرش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش فسوجن کشک تفرش

مدت پادکست: 1:12                                

چ

فسوجن کشک، همان خورش فسنجان است که به گونه‏ هاي مختلف در تفرش درست مي ‏شود. در واقع به جاي رب ‏انار از ماست يا کشک استفاده مي‏ شود

گاهي به جاي گوشت مرغ يا گوسفند از گوشت اردک، غاز يا کبک نيز استفاده مي ‏کنند

برای تهیه این آش سينه ي مرغ را به قطعات متوسط خرد نماييد و با پياز رنده شده و چند حبه سير، مقداري زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهيد تا آب پياز و مرغ بر چيده شود.

در اين هنگام مغز گردوي پودر شده را ريخته، بعد از چند بار هم زدن، 1 ليتر آب اضافه نماييد تا گوشت پخته شود.

بعد از يک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملايم نماييد تا گردو به روغن بيافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ريش ريش پيدا کند

خورش را در ظرف کشيده و با برنج سرو کنيد

در صورتي که خورش هنوز به روغن نيفتاده است و مرغ پخته است، بهتر است که مرغ را خارج نموده و اجازه دهيد تا خورش غليظ و جا افتاده شود و سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نماييد.

کلمات کلیدی: خورش فسوجن کشک، شهرتفرش،استان مرکزی، غذاهایی که با کشک درست می شود، خورش فسنجان


Key word: Fesojen Kashk, food of Curd, Tafresh City

 

" در نگاه بیشتر ببینید "