رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

خواص میوه انار - نمایش محتوای صدا

 

 

خواص میوه انار

خواص میوه انار

 

خواص میوه انار


درخت انار یک میوه ی گرمسیری تا نیمه گرمسیری است و در نواحی ساحلی و مرطوب به صورت درخت همیشه سبز ولی در نواحی خشک با زمستان های سخت به صورت درخت خزان دار است.

انار یکی از میوه های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه های این فصل، آنتی اکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماری ها، میکروب ها و ویروس ها دارد .

انار منبع مهم آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی ترین منابع پلی فنول هاست که گروهی از آنتی اکسیدان های قوی هستند .

انار میوه ای خون ساز، مقوی قلب، مفرح، دفع کننده چربی، رفع کننده سموم اغلب عفونت های داخلی و دافع حرارت است .

برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است .

این میوه مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، باعث کاهش فشارخون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویت کننده قلب و کلیه و اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی دارد .

انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر و میوه ای سرد است بنابراین اشخاصی که سردمزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند. انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند .

آب انار از ایجاد آلزایمر پیشگیری و نیز روند بیماری را کندتر می کند و مصرف این نوشیدنی از ایجاد پلاک های دندانی جلوگیری می کند. از خواص دیگر آب انار می توان به ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی بودن آن اشاره کرد .

کلمات کلیدی: خواص دارویی- میوه - انار

Key word: Fruit, Pomegranate, Antioxidants, Fruits in autumn and winter