رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

توصیه به روزه داران - قسمت دوم - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

توصیه به روزه داران - قسمت دوم

دانلود

استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بدون روغن و مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املا‌ح فرد روزه دار می شود.

استفاده از سبزی ها و میوه ها در هنگام افطار و در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش‌ بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می شود.

مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود، زیرا با تحریک ترشح انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون می شود.

در این پادکست کارشناسان تغذیه، در همین ارتباط توصیه هایی به روزه داران ارائه می دهند.

Recommendations to the fasting  - second part