رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

تاس کباب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تاس کباب

مدت پادکست: 1:57

یکی از غذاهای مورد توجه ما ایرانی ها کباب می باشد .از آنجائیکه غداهایی مختلف و با نام های مختلف به شکل کباب در آمده و بسیار لذیذ می باشد. در این برنامه طریقه درست کردن یکی از انواع کباب یا تاس کباب را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای درست کردن تاس کباب: گوشت، سیب زمینی، پیاز، نخودفرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک فلفل گرد سماق، طرز تهیه تاس کباب، ابتدا باید گوشت‌ها را ورقه ورقه کنید، سپس پیاز را حلقه کنید، ته قابلمه یک ورقه پیاز بچینید، روی آن گوشت بریزید و دوباره پیاز بگذارید و رویش دوباره گوشت بگذارید. در ظرف دیگر با رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه و کمی آب‌جوش و مقداری روغن یک سس غلیظ درست کنید و داخل ظرف بریزید تا جوش بخورد، همین جوش خوردن باعث می‌شود که پیازها له شود و آب این خوراک بسیار غلیظ شود، پس از اینکه چنگال را در گوشت فرو بردید و متوجه شدید که گوشت پخته شد. خوراک شما آماده است، در این هنگام، سماق را روی خوراک بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را هم داخل قابلمه بریزید تا چند دقیقه جوش بخورد، حال این خوراک آماده است، داخل ظرف بریزید و با نخودفرنگی پخته و سیب‌زمینی سرخ شده آن را تزیین کنید. این غذا را در صورت تمایل هم می‌توانید با برنج و هم با نان میل کنید. لازم به ذکر است بسته به میل خود می‌توانید در تاس کباب، سیب‌زمینی را به صورت پخته، به همراه گوشت آماده کنید و یا اینکه جدا سرخ کنید و در پایان آن را روی غذا بریزید

 

" در نگاه بیشتر ببینید "