رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

بیماران دیابتی و روزه داری (2) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بیماران دیابتی و روزه داری (2)

 

بیماران دیابتی و روزه داری



 

مشکل اصلی بیماران در ماه مبارک رمضان بروز دو حالت افت و یا افزایش قند خون است بنابر این لازم است بیماران دیابتی روزه دار با علایم افت قند خون یا افزایش قند خون و کم آبی آشنا شوند و در صورت شک به علایم اقدام به اندازه گیری قندخون کنند که این علایم عبارتند از: بی حالی شدید، پرخاشگری، سردرد، عدم تعادل و سقوط، عدم تمرکز فکری و خستگی شدید زبان و دهان

فرد دیابتی روزه دار بهتر است قبل از ماه رمضان اقدام به تهیه دستگاه اندازه گیری قند خون کند و کار کردن با آن را یاد بگیرد. تعداد دفعات اندازه گیری بستگی به وضعیت فرد و علایم وی دارد ولی توصیه می شود قبل از سحر و افطار و دو ساعت بعد از سحر و افطار قند خون اندازه گیری شود. به طوری که قند قبل از سحر و افطار کمتر از ۱۲۰ باشد و دو ساعت بعد از سحر و افطار بیش از ۱۶۰ نباشد. در صورت عدم کنترل قند حتماً با پزشک و دیابت مشاوره شود .

توصیه می شود افراد دیابتی که قصد روزه گرفتن دارند ،گروهی از مواد خوراکی را مصرف کنند که به آرامی جذب بدن میشود. این نوع مواد خوراکی از جمله میوه ها وسبزیجات میتوانندمیزان گلوکز خون را در سطح مناسبی نگه دارند همچنین مصرف مقدار زیادی نوشیدنی های فاقد شکر برای پیشگیری از کم آبی توصیه میشود.

کلمات کلیدی:

بیماران دیابتی، روزه داری، اندازه گیری قندخون ،میوه ها وسبزیجات، نوشیدنی ها


Keywords: Diabetics, Fast, Sugar