برداشت محصولی به شیرینی قند از مزارع استان مرکزی

 

کار برداشت چغندرقند از سطح 650 هکتار مزارع زیر کشت این محصول در استان مرکزی آغاز شده است.

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ کار برداشت چغندرقند از سطح ۶۵۰ هکتار اراضی زیر کشت این محصول در استان مرکزی چند روزی هست که آغاز شده و کشاورزان مشغول برداشت محصول خود هستند.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: با آغاز برداشت چغندرقند از سطح 650 هکتار سطح زیر کشت این محصول پیش بینی می شود امسال حدود 350 هزار تن چغندرقند در استان تولید شود.

کیشانی میانگین برداشت چغندرقند در استان را 50 تن در هکتار با متوسط عیار ۱۷درصد عنوان کرد و افزود : چغندر قند تولیدی استان تحویل کارخانجات قند استان اصفهان، شهرکرد و همدان می شود.

او برنامه و سیاست سازمان جهاد کشاورزی را تثبیت سطح زیر کشت، افزایش بهره وری و تولید در واحد سطح این محصول راهبردی دانست و گفت: برای رسیدن به این اهداف استفاده از کشت نشایی، استفاده از کودهای پایه و ریزمغذی ها و استفاده از تغذیه مناسب در دستور کار می باشد.

افزایش هزینه های تولید، پایین بودن نرخ تضمینی ، نبود کارخانه قند در استان و هزینه حمل و نقل و واردات شکر از جمله مشکلات چغندر کاران استان مرکزی است.
کار برداشت چغندرقند از مزارع استان مرکزی تا 15 روز آینده ادامه دارد.


دانلود