برداشت خندان های صادراتی، ارمغان سفره پرسخاوت کویر - نمایش محتوای خبر
برداشت خندان های صادراتی، ارمغان سفره پرسخاوت کویر
با گذشت دوماه از آغاز فصل برداشت پسته در استان مرکزی، کشاورزان همچنان مشغول برداشت این محصول هستند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ پسته ارگانیک زرندیه یک برند صادراتی است و این شهرستان بیشترین تولید پسته را در استان مرکزی دارد و با گذشت دوماه از آغاز فصل برداشت در این استان کشاورزان پرتلاش مزرعه پروین آباد منطقه خشکرود زرندیه همچنان در حال برداشت محصول هستند.
پسته یکی از محصولات استراتژیک منطقه زرندیه و کشت آن متناسب با شرایط اقلیم و آب و هوای این منطقه است و به دلیل مقاومت بالا نسبت به شوری خاک ، سرمای زمستانی ، نیاز آبی کم و درآمدزایی مورد اقبال کشاورزان این شهرستان قرار گرفته است.
راندمان بالای برداشت پسته در استان مرکزی ، مناطق پسته خیز مثل کرمان و رفسنجان را پشت سرگذاشته و موجب شده این استان در میزان برداشت پسته در هکتار رتبه نخست کشور را کسب کند.
مدیر مزرعه پرون آباد خشکرود زرندیه گفت: وسعت این مزرعه ۱۸۰ هکتار است و پسته تولیدی در این مزرعه به دلیل مرغوبیت و ارگانیک بودن و استفاده نکردن از سم و کود در تولید بعد از فرآوری مستقیم به اتحادیه اروپا صادر میشود.
رجبی افزود: در حالی که میانگین برداشت کشوری در هر هکتار باغات ایران ۸۰۰ کیلوگرم است این مزرعه با برداشت ۱۳۰۰ کیلوگرم در هر هکتار رکورد دار برداشت پسته در کشور است.
مطالب مرتبط:
-
روزهای سخت کرونایی در سایه غفلت ها
-
ایران درجمع ۵ کشور تولید کننده شیشه مشجر سولار
-
مراکز خرید عامل مهم ابتلا به کرونا در ساوه
-
افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۳ شهر استان مرکزی
-
برداشت محصولی به شیرینی قند از مزارع استان مرکزی
-
اجباری شدن استفاده از ماسک
-
آغاز برداشت پسته از باغات ساوه
-
گذر به روستایی که مردمانش در پی آبادانی و رونق هستند
-
اقدام نیک پزشک اراکی در درمان رایگان بیماران نیازمند
-
کاهش 25 درصدی مراجعه مردم به مراکز انتقال خون