افت قند در ماه رمضان

 

خیلی از افراد می گویند بعد از افطار و یا قبل از آن دچار افت قند خون می شوند، این  یکی از مشکلاتی است  که ممکن است در ماه مبارک رمضان برای روزه داران به وجود بیاید.

زیرا خیلی از افراد عادت دارند از قند های ساده استفاده کنند مثلا چای را به همراه قند مصرف کنند ، و یا در وعده افطار مواد شیرین مثل زولبیا ، بامیه بخورند.

این قندها بلافاصله جذب بدن می شوند که نیم ساعت بعد بدن  را دچار ضعف می کنند  و فردروزه دار ممکن است نتواند ادامه ماه رمضان را روزه بگیرد.

بنابر این بهتر است از قند های ترکیبی استفاده کنیم ، در این پادکست کارشناس تغذیه شما را با این نوع قند ها آشنا میکند.

کلمات کلیدی: افت قند، ماه رمضان، روزه داران، قند های ساده، قند های ترکیبی