اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | چهارشنبه، ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

آغاز طرح کنترل نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در استان مرکزی - نمایش محتوای خبر

 

 

آغاز طرح کنترل نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در استان مرکزی

شناسه : 344346660

آغاز طرح کنترل نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در استان مرکزی

آغاز طرح کنترل نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در استان مرکزی

طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در استان مرکزی آغاز شد

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت :
در این طرح که با حضور 45 گروه ثابت و سیار در این استان آغاز شد تمامی مراحل در زنجیره تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه توسط گروه های دامپزشکی مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرد.
 
به گفته فتاحی  این طرح به‌ منظور تامین امنیت غذایی شهروندان از امروز به مدت یک ماه در استان ادامه داردوافزایش تقاضای فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان یکی از دلایل اجرای این طرح است

وی گفت: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره برای ارتقای سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی از  اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

وی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع ‌رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی و یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی کنند.

استان مرکزی با 12 شهرستان، و یک هزار و 539 روستا، دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است