اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۳ آذر ۱۳۹۶

آغاز توزیع میوه شب عید در استان مرکزی - نمایش محتوای خبر

 

 

آغاز توزیع میوه شب عید در استان مرکزی

شناسه : 342060286

آغاز توزیع میوه شب عید در استان مرکزی

آغاز توزیع میوه شب عید در استان مرکزی

سرپرست مدیریت سازمان تعاونی روستایی استان مرکزی از آغاز توزیع میوه شب عید با قیمت مصوب در این استان خبر داد.

علی رضا جلالوندی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یک هزار و 800 تن سیب و پرتقال امسال برای تامین میوه شب عید و تنظیم بازار استان مرکزی در 50 غرفه شهرستان های این استان عرضه می شود.

وی ادامه داد: از تعداد مجموع غرفه های عرضه میوه شب عید هفت غرفه شامل غرفه میدان ولیعصر، حافظیه، میدان امام حسین(ع)، خیابان طالقانی، خیابان شهدا (کشتارگاه) و غرفه مالک اشتر(شهرک علی ابن ابیطالب) در شهرستان اراک عرضه می شود.

سرپرست مدیریت سازمان تعاونی روستایی استان مرکزی گفت: عرضه میوه شب عید با قیمت پرتقال تامسون هرکیلو 20 هزار ریال، پرتقال وانسی هر کیلو 39 هزار ریال و سیب با قیمت هر کیلو 39 هزار ریال از روز شنبه (بیست و هشتم اسفند) در مراکز عرضه آغاز و تا پانزدهم فروردین ماه سال آینده ادامه می یابد که در صورت استقبال مردم قابل تمدید است.

جلالوندی گفت: میوه شب عید امسال نسبت به سال گذشته حدود 300 تن افزایش یافته و از نظر تامین میوه مورد نیاز مردم استان در این ایام مشکلی وجود ندارد.
وی گفت: ایجاد تعادل در بازار و دسترسی آسان شهروندان به میوه از جمله اهداف توزیع این میزان سیب و پرتقال است که توزیع میوه شب عید تا پایان تعطیلات نوروزی توسط عاملان فروش با نرخ دولتی ادامه دارد.

سرپرست مدیریت سازمان تعاونی روستایی استان مرکزی گفت: متولی توزیع و تامین میوه شب عید جهاد کشاورزی با همکاری این سازمان و نظارت اداره صنعت معدن تجارت انجام می شود و تصمیمات در خصوص تاریخ، ساعت و نحوه توزیع میوه شب عید از طریق ستاد تنظیم بازار و کمیته راهبردی استان اتخاذ می شود.

استان مرکزی با وجود صنعتی بودن جزء 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعالند.

670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و دو دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.

استان مرکزی با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.

استان مرکزی رتبه اول صادرات ماهیان زینتی را به خود اختصاص داده و حدود 90 درصد صادرات این ماهیان از این استان انجام می شود.