رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

آش خیار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش خیار

 

مدت پادکست: 1:11

آش خیار یکی از آش های محلی در استان مرکزی به ویژه منطقه خنداب است. ماده اصلی و اولیه این آش ،خیار چمبر است که بیشتر در شهریور برداشت می شود اما به خاطر طعم لذیذ و خوشمزه ای آن دارد،خانواده ها خیار چمبر را به صورت نگینی فریز می کنند تا در فصل ها و ماه های متفاوت از آن استفاده  کنند.

برای تهیه آش خیارابتدا حبوبات را که شامل بلغور، نخود و لوبیا است، می پزند.نمک، فلفل، زرد چوبه و ادویه به آن اضافه می کنند و خیار چمبرهای خرد شده را هم داخل قابلمه آش میریزند،پس از 15 دقیقه،آش را از روی اجاق گاز بر میدارند. مقداری کشک به آن اضافه می کنند و پس از کشیدن در ظرف مورد نظر، آش را بانعنا،سیر و پیاز داغ تزیین می کنند.

کلمات کلیدی: آش خیار،آش های محلی،منطقه خنداب ،استان مرکزی، خیار چمبر،شهریور ،لذیذ و خوشمزه ،حبوبات


" در نگاه بیشتر ببینید "