رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

آش آلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش آلو

 

موضوع: سایر

مدت پادکست: 1:13

آش آلو یکی از غذاهای محلی شهرستان ساوه در استان مرکزی است. برای تهیه این آش ابتدا پیاز را سرخ می کنند،ادویه ها که شامل نمک،فلفل و زرد چوبه است به آن اضافه می کنند و پس از افزودن رب گوجه فرنگی مواد را کمی تفت میدهند.سپس نخود و لوبیا چیتی را که 12 ساعت قبل  را خیس کرده اند داخل ظرف آش می ریزند،مقداری هم آب به آن اضافه می کنند و حرارت را ملایم کرده تا حبوبات پخته شود. پس از پخته شدن حبوبات، آلو ها (آلو بخارا) را که یک ربع قبل خیس کرده اند به ان اضافه میکنند. بعد از 15 دقیقه، رشته آش را به آن اضافه می کنند و پس از جا افتادن رشته ها، آش آلو آماده است.

کلمات کلیدی: آش آلو ،غذای محلی شهرستان ساوه ، آلو ،رشته آش


Key word :Soup of Plum

" در نگاه بیشتر ببینید "