استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها در پیشگیری از اعتیاد - نمایش محتوای خبر
استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها در پیشگیری از اعتیاد
استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها در پیشگیری از اعتیاد

کریمی بر استفاده از ظرفیت علمی و تحقیقاتی دانشگاههای در امر پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
دکتر علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی وی در دیدار با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی، اظهار کرد: متاسفانه ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی مثل طلاق، بزههای اجتماعی و ... در اعتیاد به مواد مخدر است.
کریمی با بیان اینکه این موضوع نشان میدهد که اعتیاد نه تنها یک آسیب اجتماعی است، بلکه علت و ریشه آسیبهای اجتماعی دیگر نیز به شمار میرود که این امر اهمیت، کار و تلاش در این حوزه را دوچندان میکند، افزود: مهمترین کار در خصوص اعتیاد، فرهنگسازی و اطلاعرسانی بمنظور پیشگیری است و در شرایط کنونی کشور نیز لزوم سرمایهگذاری بیشتر در زمینه پیشگیری از اعتیاد کاملا مشهود است.
وی تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر باید از ظرفیتهای علمی موجود در دانشگاههای استان و مطالعات و تحقیقات علمی استفاده شود تا با شناخت دقیق و علمی علل و عوامل اعتیاد و آثار سوء آن به موضوع پیشگیری و مقابله و درمان اعتیاد پرداخته شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با توجه به گستردگی این آسیب اجتماعی و تعداد زیاد افراد مبتلا به آن، دغدغه و نگرانی دیگری که در سالهای اخیر بوجود آمده احتمال منفعتطلبی برخی افراد و سوء استفادههای مالی و منفعتطلبانه در رابطه با موضوع اعتیاد و درمان معتادین است که برای رفع این نگرانی باید نظارت جدیتر و بیشتری از سوی نهادهای مسئول بر کلینیکها، مراکز و کمپهای ترک اعتیاد و فروشندگان داروهای ترک اعتیاد انجام گیرد.
وی گفت: در حال حاضر اعتیاد و قاچاق مواد مخدر مهمترین موضوع در بحث آسیبهای اجتماعی است که گریبانگیر کشور شده است و قطعاً دشمنان ایران با برنامهریزی این بلای خانمانسوز را توسعه میدهند و برای گسترش آن بویژه بین جوانان، روی آن سرمایهگذاری میکنند.
دکتر کریمی در پایان گفت: دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر اگر چه از نظر اداری دبیرخانه است، ولی با توجه به وظایف قانونی مهم و گستردهای که بر عهده دارد و اعتباراتی که بین دستگاهها توزیع میکند از اهمیت زیادی برخوردار است و با تقویت و حمایت بیشتر از این دبیرخانه میتوان موفقیت بیشتری در حوزه مبارزه با مواد مخدر و درمان معتادین و ترک اعتیاد آنها داشت.
مطالب مرتبط:
-
۳۰ واحد آموزشی اراک بالای ۵۰ سال قدمت دارند
-
بهره برداری از مدرسه خیر ساز در اراک
-
مراسم تجلیل از خیران امنیت ساز
-
نخستین تیم تخصصی دانشگاه علوم پزشکی اراک به غرب کشور اعزام شد
-
فرماندار خمین: بحران آب در خمین نگران کننده است
-
جلسه شورای آموزش و پرورش استان
-
برگزاری همایش آسیب های اجتماعی در غرق آباد
-
جلسه شورای ساماندهی سالمندان شهرستان زرندیه
-
کارخانجات استان مرکزی در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی ویژه داشتند.