جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

اجرای طرح امنیت غذایی ازمزرعه تا سفره در خمین - نمایش محتوای خبر

 

 

اجرای طرح امنیت غذایی ازمزرعه تا سفره در خمین

اجرای طرح امنیت غذایی ازمزرعه تا سفره در خمین

اجرای طرح امنیت غذایی ازمزرعه تا سفره در خمین

برای اولین بار در استان مرکزی طرح امنیت غذایی ازمزرعه تا سفره در خمین اجرا شد.

محمدعلی عروجی رییس شبکه بهداشت خمین گفت: با توجه به شعار ارتقاء سلامت غذایی، طرح امنیت غذایی از مزرعه تا سفره در کارگروه بهداشت شهرستان خمین تصویب و برای اولین بار با همکاری هتل امام رضا(ع) این شهر با کشت محصولات سبز در مزرعه آغاز شد.


میرزایی بهره بردار هتل امام رضا علیه السلام گفت: با سرمایه گذاری پنج میلیارد ریالی و کشت محصولات در 40 هکتار سطح زیرکشت 60 درصد محصولات غذایی شامل سبزی و صیفی جات، مرغ و ماهی در مزرعه تولید و به صورت مصرف وعده غذایی به رستوران هتل ارسال می شود.


در این مزرعه 10 فرصت شغلی ایجاد شده که با توجه به فعالیت حدود 90 هزار رستوران در کشور ، گسترش اجرایی این طرح می تواند فرصت های شغلی جدید ایجاد و امنیت محصولات غذایی را ارتقاء دهد.