رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

آبگوشت کله پاچه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آبگوشت کله پاچه

Loading the player...

 

آبگوشت کله پاچه

کله و پاچه گوسفند - برگ بو 4 برگ - پیاز 3 عدد - سیر 4 حبه - نمک ، فلفل به میزان دلخواه - آب لیمو برای مصرف کمی - نان برای مصرف به تعداد لاز

طرز تهیه : - ابتدا کله و پاچه را با دقت تمیز کرده موهای زائد آن را بگیرید و روی آتش قرار دهید و کز بدهید ، کله را از بینی چندین بار به زمین بکوبید که مخلفات مجاری بینی خارج شود ، سپس شستن کنید ، در ظرفی بزرگ کله پاچه ، آب ، پیاز ، سیر ، نمک ، فلفل ، برگ بو بریزید و با حرارت کم به مدت 5 الی 6 ساعت بپزید سپس با آب لیمو و نان میل کنید »